RO-ELECTRICE | Materiale si echipamente electrice cu matricole, omologate ENEL, Electrice si CEZ, cabluri si conductori JT/MT, stalpi metalici/beton, accesorii.

CUTII DE DISTRIBUTIE POST TRANSFORMARE AERIANA PE STALP

  • Producator: RO-ELECTRICE
  • CERE OFERTA PENTRU
    BUC
      Distribuie:
    Domeniu de utilizare:
    Cutia de distributie post transformare se utilizeaza pentru echiparea electrica a posturilor de transformare de m.t. / j.t., echipate cu transformatoare trifazate de putere de 20 / 0,4 kV, cu puteri cuprinse intre 40 kVA si 1000 kVA. Cutia de distributie post transformare se monteaza in exterior pe unul sau doi stalpi de sustinere. Produsul reprezinta echipamentul electric intermediar dintre transformatorul de putere si circuitele de distributie trifazate principale precum si circuitul trifazat pentru iluminatul public.
    Caracteristici Constructive:
    - Cutie si capac realizate din foi de tabla din otel protejate impotriva coroziunii prin vopsire in camp electrostatic, rezistente la socuri mecanice si intemperii; Culoare RAL7032.
    - Cutiile / tablourile de distributie de joasa tensiune sunt utilizate in posturile de transformare de M.T. / J.T. pentru asigurarea: - distributiei energiei electrice in retelele electrice de joasa tensiune si la consumatori; - alimentarii retelei electrice de iluminat public; -protectiei transformatorului la defectele in retelele electrice din aval; - posibilitatii masurarii energiei electrice, in variante solicitate de beneficiar; - intreruperea alimentarii, inclusiv separerea vizibila a circuitelor ramase sub tensiune de cele scoase de sub tensiune, si repunerea sub tensiune, in scopul asigurarii conditiilor corespunzatoare pentru efectuarea lucrarilor de exploatare; - protectia coloanelor de alimentare a retelei de distributie la cresterea sarcinii in acestea; iluminatului interior
    - si posibilitatea alimentarii dispozitivelor de lucru, atunci cand sunt efectuate lucrari de exploatare.
    - In functie de puterea transformatoarelor pe care le deservesc si modul de amplasare al produsului, cutiile de distributie sunt pentru posturi de transformare M.T. / J.T. aeriene, pe unul sau doi stalpi, echipate cu transformatoare de M.T./0,4 kV, 40÷400 kVA si amplasate pe stalp. Tablourile de distributie sunt pentru posturi de transformare de M.T/J.T., echipate cu transformatoare de M.T. / 0,4 kV, 250 ÷ 1000 kVA, amplasate pe sol.
    - Cutia de distributie se va livra cu soclu (suport) din metal protejat anticoroziv, pentru prindere sigura pe stalpul pe care se monteaza.
    - Carcasele asigura compartimente distincte pentru echipamentele de masurare fata de circuitele primare si accesul usor la aparatele si echipamentele din interior, pentru efectuarea activitatilor de exploatare, prin dispunerea corespunzatoare a panourilor despartitoare, contrapanourilor si a aparatajului.
    - Usa compartimentului grupurilor de masurare al cutiei de distributie este prevazuta cu vizor pentru citirea contorului iluminatului public.
    - Usile compartimentelor sunt prevazute cu incuietori speciale si posibilitatea asigurarii suplimentare cu lacat.
    - Accesul cablurilor din exterior sau spre exterior se realizeaza prin tevi de otel, astfel dimensionate si etansate prin presetupe, pentru a se asigura gradul de protectie al carcasei.
    - Accesorii pentru montarea echipamentului electric interior (intrerupator, tripolar sau tetrapolar, separatoare, sigurante fuzibile tip MPR, separator tripolar cu sigurante fuzibile asociate, transformatoare de masura de curent, contactoare, comutatoare, contoare de masurare a energiei electrice);
    - Accesorii pentru acces la elementele de actionare si comanda;
    - Accesorii pentru fixarea pe stalpi
    - Accesorii pentru inchidere si sigilare
    Conditii de Utilizare:
    - Domeniul de temperatura operational: -33 gr. C …+50 gr. C
    - Temperatura ambianta medie in 24h: 35 gr. C
    - Temperatura de transport si depozitare: -40 gr. C …+50 gr. C
    - Umiditatea relativa: interior 80%, exterior 100%
    - Protectie climatica: N3
    - Altitudine maxima: 2000m
    - Loc de montaj: exterior
    - Montaj: plan vertical, pe stalp
    - Durata de viata: 25 ani
    - Mediu fara pericol de explozie, lipsite de gaze, vapori sau depuneri electroconductoare sau active din punct de vedere chimic.
    - Garantie: min. 24 de luni de la instalare sau 36 de luni de la livrare
    Documente de Referinta:
    - SF intern
    - ST 35 - Electrica
    - SR EN ISO 9001
    - Scrisoare accept Electrica
    Caracteristici Tehnice:
    - Tens. nomin. de utilizare Un:400 V (0,4 kV);
    - Curentul nominal In: 60, 90, 150, 230, 290, 360, 580, 910, 1445 A
    - Curentul nominal, corespunzator transformatorului de putere - 40, 63, 100, 160, 200, 250, 400, 630 sau 1000 kVA - din reteaua electrica de distributie de J.T.;
    - Tens. nominala de izolatie Uiz: 660V;
    - Frecventa nominala: 50 Hz;
    - Tensiunea nominala circuite auxiliare: 230V
    - Grad de protectie: IP 54
V-AR PUTEA INTERESA: