RO-ELECTRICE | Materiale si echipamente electrice cu matricole, omologate ENEL, Electrice si CEZ, cabluri si conductori JT/MT, stalpi metalici/beton, accesorii.

IZOLATOARE COMPOZIT SUPORT - ANTIPASARE, PENTRU LEA 24kV - RICS-A CBA/CS

  • Producator: RO-ELECTRICE
  • CERE OFERTA PENTRU
    BUC
      Distribuie:
    Domeniu de utilizare:
    In general, se utilizeaza in legaturi simple si duble, legatura dubla fiind formata dintr-un izolator cu cap sferic realizat dintr-un material electroizolant, si un izolator cu clema basculanta, singurul element metalic al clemei basculante fiind arcul, acesta fiind protejat cu un capac electroizolant. In functie de legaturile simple sau duble, conductorul liniei este protejat cu un tub de protectie electroizolant, realizat din cauciuc siliconic de tip spiralat, protejand legatura pe o lungime de 1,3÷1.6m in lateralele izolatorului sau a legaturilor. Asigurarea tubului de protectie este realizata suplimentar cu bride electroizolante rezistente UV Izolatorii compoziti antipasare sunt utilizati in constructia LEA-MT si sunt realizati astfel incat sa se evite electrocutarea si aparitia scurtcircuitelor ce se produc prin contactul pasarilor cu conductorii aflati sub tensiune.
    Caracteristici Constructive:
    - Izolatoarele RICS sunt fabricate din materiale compozite, respectiv un miez sub forma de tija, din polimeri (rasina epoxidica) armati cu fibra de sticla avand la exterior un invelis si rile din cauciuc siliconic si prevazut la capatul inferior cu armatura metalica protejata impotriva coroziunii prin zincare, sertizata pe tija din fibra de sticla, iar la capatul superior cu cape executate din materiale plastice electroizolante si ignifuge, ce asigura rezistenta gradata la incovoiere si au forme adaptate sistemelor de racord, fiind livrat impreuna cu un prezon, asigurand capabilitatea izolatorului de a fi montat pe consola.
    - Izolatoarele compozite pentru LEA sunt produse nereparabile. In caz de depreciere, izolatorul RICS, se inlocuieste cu un izolator RICS nou.
    - Realizare:
    - - cu rile egale
    - - cu rile inegale
V-AR PUTEA INTERESA: